top of page
Bin på ramar i en bikupa

AVLÄGGARE 2024

2 750 kr inklusive moms

Avläggare med friparad Carnica-drottning finns tillgängliga från mitten av maj med fjolårsdrottning (2023) samt med årsdrottning (2024) från mitten av juni.

Våra avläggare består av sex utbyggda ramar i ramformatet Lågnormal. Det finns även enstaka avläggare på ramformatet HLS.

 

Varje avläggare kommer med tre-fyra ramar yngel samt foder- och pollenramar. En äggläggande friparad Carnicadrottning finns naturligtvis i avläggaren.

Avläggarna levereras i en ventilerad transportlåda och du tar med dig hela lådan när du hämtar dina avläggare. Väl hemma kan du i lugn och ro flytta över ramar med bin till dina bikupor och komplettera med ramar med mellanväggar eller utbyggda om du har. När du är klar lämnar du transportlådan till återvinningen eller behåller den för framtida bruk.

Vi har valt att leverera våra avläggare i ventilerade transportlådor för lättare hantering och enklare transport till hem dig. Du behöver därför inte lämna kupmaterial hos oss innan överlämnandet, vilket även bidrar en minskad belastning på naturen med minskade transporter.

Avläggarna finns på ramformatet Lågnormal samt enstaka avläggare på HLS.

Hämtas i Arboga, Västmanland eller i Hässelby, västra Stockholm.

Transport till övriga Stockholm och Mälardalen kan ordnas mot avgift.

BOKA BIN

Nu är det möjligt att boka paketbin, avläggare och övervintrade samhällen inför säsongen 2024.

Lägg din beställning redan nu då tillgängliga samhällen, avläggare och paketbin snabbt blir bokade.

Leveransalternativ
Drottning
Ramformat

Tack för ditt meddelande!

bottom of page