Bin på ramar i en bikupa

AVLÄGGARE

2 450 kr inklusive moms

SLUT FÖR SÄSONGEN 2022 - Avläggare med friparad Carnica-drottning finns tillgängliga från mitten av maj med fjolårsdrottning (2021) samt med årsdrottning (2022) från mitten av juni.

Våra avläggare består av sex utbyggda ramar i ramformatet Lågnormal. Varje avläggare kommer med minst fyra ramar med yngel samt en till två foder- och pollenramar. En äggläggande friparad Carnicadrottning) finns naturligtvis i avläggaren.

Avläggarna levereras i en ventilerad transportlåda och du tar med dig hela lådan när du hämtar dina avläggare. Väl hemma kan du i lugn och ro flytta över ramar med bin till dina bikupor och komplettera med ramar med mellanväggar eller utbyggda om du har. När du är klar lämnar du transportlådan till återvinningen.

Vi har valt att leverera våra avläggare i ventilerade transportlådor för lättare hantering och enklare transport till hem dig. Du behöver därför inte lämna kupmaterial hos oss innan överlämnandet, vilket även bidrar en minskad belastning på naturen med minskade transporter.

Speciellt nu under Covid-19-pandemin innebär det avläggarna enkelt överlämnas och vi kan hålla avstånd enligt rekommendationerna.

Avläggarna finns på ramformatet Lågnormal.

Hämtas i Arboga, Västmanland eller i Hässelby, västra Stockholm.

Transport till övriga Stockholm och Mälardalen kan ordnas mot avgift.

 

BESTÄLL BIN

Nu kan vi kan tyvärr inte ta emot fler bokningar inför säsongen 2022.

Leveransalternativ
Drottning

Tack för ditt meddelande!