AVLÄGGARE

2 450 kr inklusive moms

Avläggare med friparad Carnica-drottning finns tillgängliga från mitten av maj med fjolårsdrottning (2020) samt med årsdrottning (2021) från mitten av juni.

Våra avläggare består av sex utbyggda ramar i ramformatet Lågnormal. Varje avläggare kommer med minst fyra ramar med yngel samt en till två foder- och pollenramar. En äggläggande friparad Carnicadrottning) finns naturligtvis i avläggaren.

Avläggarna levereras i en ventilerad transportlåda av trä och du tar med dig hela lådan när du hämtar dina avläggare. Väl hemma kan du i lugn och ro flytta över ramar med bin till dina bikupor och komplettera med ramar med mellanväggar. När du är klar lämnar du transportlådan till återvinningen, behåller den eller återlämnar den till oss.

Vi har valt att leverera våra avläggare i ventilerade transportlådor för lättare hantering och enklare transport till hem dig. Du behöver därför inte lämna kupmaterial hos oss innan överlämnandet, vilket även bidrar en minskad belastning på naturen med minskade transporter.

Speciellt nu under Covid-19-pandemin innebär det avläggarna enkelt överlämnas och vi kan hålla avstånd enligt rekommendationerna.

Avläggarna finns på ramformatet Lågnormal.

Hämtas i Arboga, Västmanland eller i Hässelby, västra Stockholm.

Transport till övriga Stockholm och Mälardalen kan ordnas mot avgift.

I priset ingår 150 kr som deposition för transportlådan. Om den återlämnas till oss oskadad får du din deposition tillbaka.

 

BESTÄLL BIN

Boka i god tid för att säkerställa dina bin för säsongen 2021.

Leveransalternativ
Drottning
 

0762-29 20 45

  • Instagram
  • Facebook

©2021 Enebopark AB Medåkers Bin